Over Proef

 

Wij, van Proef zijn voor jaar en dag koffieliefhebbers. De dag is voor ons pas begonnen wanneer er een goed kopje koffie is gedronken. Een stedentrip is pas een stedentrip wanneer het beste koffietentje bezocht is.

 

Overal zijn wij op zoek naar de lekkerste koffiebonen en daarmee de lekkerste kopjes koffie. Tijdens deze ontdekkingstocht langs stadsbranderijen, pop-up koffiebarretjes en gerenommeerde koffietentjes heeft het smakenpalet dat koffie te bieden heeft ons altijd gefascineerd. Waar het ene kopje een explosie aan fruit, noten of chocolade geeft, kan het andere kopje zonder pardon bestempeld worden als 'bocht'. En 'bocht' dat wil niemand proeven. 

 

Onze voorkeur gaat dan ook uit naar de lekkerste koffiebonen van de hoogste kwaliteit, direct vanaf de koffieplantages naar onze branderij en speciaal voor u vers gebrand.

En dit is hoe wij dat doen!

DIRECT CONTACT MET
KOFFIEBOEREN

Dankzij dit directe contact kunnen wij de koffiebonen direct na het drogen naar onze branderij transporteren. Doordat er geen tussenstations zijn, kunnen wij de koffieboeren een eerlijke prijs bieden voor hun koffiebonen. Daardoor kunnen zij zich zonder zorgen blijven inzetten voor de productie van de lekkerste koffiebonen.

Dat blijf je proeven!

Koffieboer hard aan het werk met het plukken van koffiebessen waaruit koffiebonen gewonnen worden
U BESTELT
WIJ BRANDEN

Om de versheid van de koffiebonen te garanderen, branden wij op meerdere momenten in de week. Geen massaproductie dus. Onze koffiebonen verlaten de branderij dan ook nooit later dan drie dagen na branding. Daardoor kunt u altijd genieten van de lekkerste kopjes koffie.

BESTELT VOOR 08.00 UUR? DAN ZIJN UW KOFFIEBONEN
MORGEN IN HUIS

UW VERS GEBRANDE KOFFIEBONEN WORDEN MET PostNL THUIS BEZORGD. OOK OP ZATERDAG.

EN DAN? DAN IS HET AAN U OM TE GENIETEN VAN UW VERS GEBRANDE KOFFIEBONEN. ENJOY!