Over Proef

Wij van Proef, zijn voor jaar en dag koffieliefhebbers. De dag is voor ons pas begonnen wanneer er een goed kopje koffie is gedronken. Een stedentrip is pas een stedentrip wanneer het beste koffietentje bezocht is.

Overal zijn wij op zoek naar de lekkerste koffiebonen en daarmee de lekkerste kopjes koffie. Tijdens deze ontdekkingstocht langs stadsbranderijen, pop-up coffeeshops en gerenommeerde koffietentjes, heeft het smakenpalet dat koffie te bieden heeft ons altijd gefascineerd. Waar het ene kopje een explosie aan fruit, noten of chocolade geeft, kan het andere kopje, zonder pardon, bestempeld worden als 'bocht'. En 'bocht', dat wil niemand Proeven.

Onze voorkeur gaat uit naar de lekkerste koffiebonen, direct vanaf de koffieplantages naar onze branderij en speciaal voor u vers gebrand.

En dit is hoe wij dat doen!

Direct contact met
koffieboeren

Dankzij dit directe contact kunnen wij de koffiebonen direct na het drogen naar onze branderij transporteren. Mede daardoor kunnen wij de boeren een eerlijke prijs bieden voor de koffiebonen, waardoor zij zich zonder zorgen kunnen blijven inzetten voor de productie van de lekkerste koffiebonen. Dat Proef je!

Koffieboer hard aan het werk met het plukken van koffiebessen waaruit koffiebonen gewonnen worden
U bestelt
Wij Branden

Om de versheid van de koffiebonen te garanderen, branden wij op meerdere momenten in de week. Geen massaproductie dus. Wij zullen dan ook altijd de branddatum vermelden op de verpakking. Bij ontvangst zullen de koffiebonen nooit langer dan drie dagen geleden gebrand zijn. Daardoor kunt ook u altijd genieten van de lekkerste en meest verse kopjes koffie.

Besteld voor 15.00 uur? Dan zijn uw koffiebonen
Morgen in huis

Uw vers gebrande koffiebonen worden met PostNL thuis bezorgd. Ook op zaterdag.

En dan? Dan is het aan u om te genieten van uw vers gebrande koffiebonen.